NDSM Kinderwerf - ilovenoord

NDSM Kinderwerf

NDSM Kinderwerf

Met de zomervakantie voor de deur hebben de NDSM-werf en Noorderlicht Café een kleurrijk en creatief programma samengesteld: NDSM Kinderwerf.

Iedere woensdagmiddag wordt het terrein rondom Noorderlicht van 10:00 tot 18:00 ingericht met kleine area’s waar kinderen kunnen knippen, plakken, timmeren, broodbakken, circus oefenen, zweven, ravotten en voorstellingen bekijken. Het programma is iedere week anders maar bestaat altijd uit de volgende vaste onderdelen: de circusmarkt van Circus Krital, creatieve workshops van NDSM kinderatelier, broodbakken met de crew van Noorderlicht Café en wisselende voorstellingen van Circusbende.

De activiteiten zijn voornamelijk geschikt voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar oud, wij laten het aan de ouders over of een jaartje meer of minder ook verantwoord is. Je kan ervoor kiezen om je kind persoonlijk te begeleiden of om mee te genieten vanaf het terras van Noorderlicht.

Door de huidige situatie zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus reserveer op tijd je kaartje via de knop hieronder. Limonade en zelfgebakken brood is inbegrepen in de prijs. Wil je daarna ook lekker blijven eten? Dat kan! Speciaal voor de bezoekers van de NDSM Kinderwerf serveert Noorderlicht een goed geprijsde maaltijd. Ook dit kan je reserveren via de knop hieronder!

Prijzen
€7,50 excl. servicekosten per kind
Diner kids: €7,50 excl. servicekosten
Diner ouders: €12,50 excl. servicekosten