Semifredo in van der Pekstraat - ilovenoord

Semifredo in van der Pekstraat

Semifredo in van der Pekstraat

Benieuwd wanneer ilovenoord hier een stukje over schrijft. Fijne luie zondag! …. van Sabrina in. je mail.… zo eindigd een berichtje op onze facebook pagina, die begint met: “Ik heb een post geschreven over de nieuwe afhaal/traiteur Semifredo … een ilovenoorder in de dop zullen we maar zeggen. Dan plaatsen we het gewoon hier!

Op zondag ben ik meestal lui. Soms ook te lui om in de keuken te staan zwoegen. Helemaal als ik me de dag ervoor heb lopen uitsloven op een festival! We hadden gisteren op Valtifest een Noisey stage en ook al was het niet mijn festival ik heb me daar opperbest vermaakt met mijn collega”s.

Abs Are Made In The Kitchen volgers die ik niet kende. Is dit het begin van onze wereldfaam. Jody? Hahah! Hoe dan ook, vandaag ben ik nadat ik getipt werd door mede Noorderbuur en vriend Bob langsgeweest bij de nieuwe traiteur Semifredo.

Geweldig tentje net over het water waar je van lunch tot diner allerlei lekkers kan eten of meenemen. Bijna alles even lekker en verantwoord en veel groen komt uit de eigen moestuin. Ik at spinazie met tongrolletjes en couscous salade. Voor een hongerig persoon thuis nam ik hetzelfde mee maar dan met super zacht lamsvlees in plaats van vis. Lief, toch? Gesmuld voor het leven. Mocht je niet in de buurt wonen dan zou ik gewoon een keer het pontje pakken om dit te komen proeven, maar ik snap dat dat op een zondag misschien te veel van het goede is. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten

.. zelf moeten we het nog .als ilovenoord uitproberen, en zijn jullie er al geweest?

[dit artikel verscheen eerder op ilovenoord in 2013 ]