terrassen top 5 van 2020 - amsterdam noord = ilovenoord.com

terrassen top 5 van 2020

terrassen top 5 van 2020

Onvermijdelijk het lijstje wat vast niet iedereen als zijn favoriete heeft, maar hier is ie dan,  de Terassen Top 5 van ilovenoord voor 2020 …

[1] The Roundabout – Camping Vliegenbos

Verscholen op de camping Vliegenbos ligt The Roundabout, het is een soort halve rotonde voor campingasten met campers. Op vrijdag meestal een live band en een drankje koop je in de campingwinkel! Lekker goedkoop en rustig. Net alsof je zelf even op vakantie bent. En ze hebben ook heerlijke hapjes.

[2] Café Number One

De zonnebloemen stralen je tegemoet op het einde van de Van der Pekstraat bij Café Number One. Verscholen achter al dat natuurlijk moois drinken we een cola uit een flesje voor maar € 1,80 … ja,ja, dat zijn nog eens prijzen!

[3] Café Keppler

Hipsters of niet, we zitten er weer en kijk eens in die boom wat een leuke lampjes. Aan het begin van van der Pekstraat straalt Kepller een klein beetje ibiza over ons heen met hun mooie schaduwdoeken. Prijzen zijn wat duurder geworden, maar daarvoor zit je ook op eens superlokatie.

[4] ONS (Ot & Sien)

ONS mag naturlijk niet ontbreken. Je kan in de zon of schaduw zitten en de sfeer is altijd relaxed en gemoedelijk. Een bonte mix van touristen en noorderlingen, en de Gin Tonic is een euro goedkoper dan bij Keppler.

[5] Het Sluisje

Op de Nieuwendammerdijk heb je eigenlijk maar één terras, en dat is Het Sluisje. Lekkere bitterballen en al die fietsers laat ze maar fietsen, ik zit lekker op mijn plekje!

Heb je zelf nog tips of geheime spots ontdekt, deel ze met ons!